+36 20 561 2504
domberkft@gmail.com

Szállítás

Mi, a Dom-Ber Kft.-nél kényelmes vásárlás biztosításával, adataik bizalmas kezelésével törekszünk az elégedettség növelésére. Pelenkák, törlőkendők, cumisüvegek és egyéb kiegészítők babának és mamának egyaránt, tőlünk, kiszállítással. 

 

Termékeinket a Magyar Posta szállítja házhoz, hétköznapokon 8:00 - 16:00 óráig.

 

Szállítási mód: Magyar Posta

Szállítási díj: 1560 FT

12.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!

Kiságyak,öltöztetőszekrények  esetén 12.000 Ft feletti vásárlásnál is szállítási költség a vevőt terheli.

A szállítási díjak változóak. Érdeklődni a www.domberkft@gmail.com oldalon vagy a 06-20/561-2504-es telefonszámon lehetséges. 

 

Webáruházunk rendszere egységesen 1560 Ft szállítási költséggel számol, ez az összeg szerepel a megrendelés értesítő e-mailben, melyet a rendelés leadását követően azonnal megkap e-mail címére. A feltüntetett szállítási díj tájékoztató jellegű

12.000 Ft értékű megrendelés felett a kiszállítás ingyenes. 

A 12.000 Ft alatti megrendelések esetében a pontos szállítási költséget a megrendelés felvételét követő, megrendelés visszaigazolás e-mail-ben küldjük Önnek, a ténylegesen fizetendő végösszeggel. Köszönjük megértését. 

 

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok közül választhat: utánvét készpénzzel és előre utalással. 

 

Banki utaláshoz szükséges adatok: 

Cégnév: Dom-Ber Kft.

Bank megnevezése: OTP BANK

Bankszámlaszám: 117 34200-29900136-00000000

 

 

Előre utalás fizetési mód: 

 

A fizetés előre történik, bankszámlánkra. A fizetendő összegről a megrendelés elküldésekor pontos információt kap a vásárló, emlékeztetőül e-mail értesítést kap a megadott e-mail címére a rendelt termékekről, azok értékéről, valamint a kiszállítás díjáról. Kollégánk felveszi vásárlóval a kapcsolatot az előre utalás részleteivel kapcsolatban. Előre utalásos fizetési mód esetén a csomag elindítását az összeg beérkezését követően tudjuk csak megtenni. Előre utalásos fizetési mód esetén Önnek a csomag átvételekor nincsen fizetési kötelezettsége.

Az átvételkor a rendelés összegét Önnek a futár felé kell kifizetnie készpénzben vagy bankkártyával. Előre utalással fizetett megrendelés esetén Önnek a futár felé nincs fizetési kötelezettsége.

A megrendelésről kiállított számlát a csomagban találja.

 

Szállítási határidő:

A kiszállítást a Magyar Posta végzi hétköznapokon 8:00 - 16:00 óráig.

 

A megrendelt termékeket a rendelés leadását követő keddi vagy csütörtöki munkanapon tudjuk elindítani, amit az azt követő 1-2 munkanapon belül szállít ki a Magyar Posta munkatársa. 

 

A Magyar Postának átadjuk az Ön telefonszámát, hogy ha esetleg nem találja a címet, nem talál otthon átvevőt, akkor tudjon Önnel egy másik időpontot egyeztetni. Kérés estén természetesen a telefonszáma nem kerül átadásra.

 

(Amennyiben nagy mennyiségű, nehéz terméket rendelt, kérjük, gondoskodjon segítségről, hogy minél könnyebben és gyorsabban lebonyolítható legyen az átvétel.)

 

Visszaszállítás feltételei

Önnek lehetősége a terméket visszaküldeni, amennyiben nem találja megfelelőnek.

A törvényben meghatározott elállási jog szerint 14 napon belül küldheti vissza indoklás nélkül az Önnek nem megfelelő terméket. Ebben az esetben a termék visszaérkezését követően utaljunk Önnek vissza a megrendeléskor kifizetett teljes összeget, a kiszállítás díjával együtt. A visszaszállítást Önnek kell leszerveznie, a szállítás díját Önnek kell fizetnie a visszszállítást végző cég felé.

Csak sértetlen, hiánytalan, sérülésmentes terméket áll módunkban visszavenni. Az elállás jogáról az Általános szerződési feltételekben olvashat.

 

 

**CRIMTANREMARKETING**